Burse - Fonduri mutuale

Bittnet Systems a cumpărat acţiuni la Arctic Stream în valoare de 1,86 milioane de lei

Bittnet Systems a cumpărat acţiuni la Arctic Stream în...

Autor: Robert Manea

11.06.2021, 19:55 1086

Bittnet Systems (simbol bursier BNET), integrator de soluţii IT&C şi furnizor de training din domeniul IT, a cumpărat, vineri seară, 1,78% din Arctic Stream într-o tranzacţie de 1.865.800 de lei, se arată pe bursă.

Astfel, Bittnet a acumulat un număr de 74.632 acţiuni la un preţ de 25 lei/ acţiune. Tranzacţia a fost operată de SSIF Tradeville.

În plasamentul privat au fost oferite spre vânzare 838.260 de acţiuni (simbol AST)

Arctic Stream este o companie cu capital integral românesc, fondată în 2017, cu un portofoliu de servicii care include evaluarea infrastructurii IT, consultanţa, proiectarea, reproiectarea, integrarea şi dezvoltarea infrastructurii de date şi de securitate IT, managementul de proiect, configurarea, implementarea şi migrarea de soluţii complexe, precum şi mentenanţa şi suportul operaţional post-implementare.

Bittnet Systems are o capitalizare pe piaţă de 160,2 milioane de lei. La momentul redactării ştiri, acţiunile Bittnet se tranzacţionează la 0,64 lei/acţiune.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO