LIVE: ZF Femei în business: Care sunt lecţiile învăţate în antreprenoriat şi ce planuri de viitor are antreprenoarea care a dezvoltat unul dintre cele mai cunoscute branduri de pantofi? Urmăreşte o discuţie cu Cristina Bâtlan, fondatoarea şi creative directorul Musette
Burse - Fonduri mutuale

Bittnet Group anunţă răscumpărarea emisiunii de obligaţiuni BNET22. „Această abordare va creşte considerabil profitabilitatea afacerii prin reducerea costurilor de finanţare”

Bittnet (simbol bursier BNET), un grup de companii de IT listat pe Piaţa Principală a BVB, a anunţat răscumpărarea anticipată a emisiunii de obligaţiuni corporative BNET22. Valoarea totală a emisiunii BNET22 este de 4,5 mil. lei.

„După răscumpărarea anticipată a acţiunilor BNET19 în 2019, am decis ca în mai 2021 să rambursăm emisiunea BNET22. Între 2015 şi 2018, obligaţiunile corporative au fost opţiunea ideală pentru a finanţa  dezvoltarea accelerată a Grupului Bittnet“, a declarat Cristian Logofătu, cofondator al Bittnet Group. 

„Ţinând cont de situaţia financiară solidă, ţi de solicitările primite de la acţionari, de a apropia profitul net de cel operaţional, în cursul anului trecut am propus în cadrul AGA să emitem acţiuni preferenţiale ţi, cu banii strânţi, să răscumpărăm toate emisiunile de obligaţiuni corporative ale Bittnet. Această abordare va creţte considerabil profitabilitatea afacerii prin reducerea costurilor de finanţare. La rândul său, acest lucru ar putea avea un efect pozitiv asupra evaluării Grupului Bittnet, aducând deci beneficii tuturor acţionarilor” BNET22 a fost a doua emisiune de obligaţiuni corporative a Grupului Bittnet, care a intrat la tranzacţionare pe piaţa SMT AeRO a Bursei de Valori Bucureţti în noiembrie 2017.

Citește continuarea pe zfcorporate.ro

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.