Caută doar în titlu
Burse - Fonduri mutuale

Bittnet: Explorăm ideea de a face o emisiune de acţiuni preferenţiale care ar putea să ofere un dividend către investitori şi să înlocuiască obligaţiunile pe care le avem

Emisiunea ZF Deschiderea de Astăzi. Zilnic de la 9.30 pe zf.ro şi facebook/zf

Recent, Bittnet a primit premiul BVB pentru cea mai tranzacţionată acţiune pe piaţa AeRO în 2019 l Acţiunile BNET au un avans de 26,5% de la începutul anului.

Cristian Logofătu, cofondator şi membru al consiliului de administraţie al Bittnet Systems (simbol bursier – BNET), spune că intenţionează să folosească documentul de înregistrare universal recent aprobat de Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) pentru a gestiona o nouă majorare de capital social cu aport în numerar de la acţionari.

„De când am venit pe piaţa de capital am încercat să folosim absolut toate mecanismele pe care le-am identificat în legislaţia naţională, cât şi în directivele europene. Acest document este prevăzut de directiva de prospect şi funcţionează ca şi corpul prospectelor, astfel încât emitentul să fie cunoscut către investitori, iar la orice moment până la anul, când va trebui să publicăm un alt astfel de document, în loc să facem oferte publice cu prospecte integrale documentul de înregistrare universal ne va permite să supunem aprobării ASF doar operaţiunile punctuale pentru a grăbi procesele. Plănuim să folosim acest prospect pentru a gestiona operaţiunea de majorare de capital cu aporturi pe care acţionarii au aprobat-o în luna aprilie 2020. Va fi modelată după cea aprobată anul trecut, iar formula de calcul va genera pentru investitorii care participă la majorare un randament estimat instantaneu de 20%. Anul trecut am avut o AGA în aprilie şi până să fie aprobat pros­pectul şi rezultatele IFRS, am ajuns anul acesta să derulăm operaţiunea în februarie. Bazându-ne pe aprobarea documentului universal de înregistrare estimăm şi ne propunem că viitoarea operaţiune de majorare de capital se va putea derula mult mai rapid, undeva între T3 şi T4“, spune Cristian Logofătu.

Citește continuarea pe zfcorporate.ro

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.