Caută doar în titlu
Burse - Fonduri mutuale

BestJobs vrea să atragă 5 mil. euro de la investitori prin bonduri cu o dobândă anuală între 4,5% şi 5,8%. Scadenţa, la cinci ani. Tradeville, broker

BesTJobs Recrutare SA, compania care administrează platforma de recrutare online cu acelaşi nume, derulează în pe­rioada 6-20 mai 2021 o ofertă de obligaţiuni de tipul plasamentului pri­vat prin care vrea să atragă de la investi­torii de pe Bursă 5 milioane de euro, potrivit infor­ma­ţiilor ZF.

Oferta de obli­gaţiuni denominate în lei a fost aprobată prin Hotărârea Adu­nării Generale Extraordinare a Acţio­narilor şi De­cizia Administra­torului Unic din 9 aprilie 2021. Inter­me­diarul ofertei este brokerul Tradeville. Scadenţa este de 5 ani, iar rata anuală a cuponului va fi fixă, urmând a fi stabilită în urma plasamentului privat în funcţie de interesul investitorilor, care vor putea subscrie numai pentru următoarele rate ale cuponului: 4,5%, 4,6%, 4,7%, 4,8%, 4,9%, 5%, 5,1%, 5,2%, 5,3%, 5,4%, 5,5%, 5,6%, 5,7%, 5,8%. Plata cuponului se va face semestrial.

Citește continuarea pe zfcorporate.ro

Monitorul Partidelor Replica lui Cîţu pentru Orban
AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.