Burse - Fonduri mutuale

Banca Transilvania, BCR şi BRD scot la vânzare titluri de stat pentru populaţie în lei şi euro emise pentru prima dată de Finanţe, care vor fi listate la Bursă

Banca Transilvania, BCR şi BRD scot la vânzare titluri...

Autor: Cristina Bellu

15.07.2020, 07:30 5744

♦ Dobânzile anuale la titlurile de stat în lei sunt de 4% pe doi ani şi de 4,5% pe patru ani, iar dobânda la cele în euro este de 2% pe an.

Ministerul Finanţelor Publice anunţă că BT Capital Partners, Banca Transilvania, BCR şi BRD urmează să pună în vânzare începând de miercuri, 15 iulie, titluri de stat pentru populaţie în lei şi, în premieră, titluri de stat denominate în euro, în cadrul programului Fidelis, care vor fi listate automat la Bursa de Valori Bucureşti, având maturităţi de 2 şi 4 ani pentru moneda naţională şi de 5 ani pentru euro.

Dobânzile anuale oferite la titlurile de stat în lei sunt de 4% pentru scadenţa de 2 ani şi 4,5% pentru scadenţa la patru ani, iar titlurile de stat în euro au o dobândă anuală de 2%.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO