Burse - Fonduri mutuale

Ausel Imobiliare, companie deţinută de Teodora Becan, cumpără 10,8% din acţiunile Prebet Aiud de la antreprenorul Liviu Hagea

Ausel Imobiliare, companie deţinută de Teodora Becan,...

Autor: Tibi Oprea

18.11.2021, 00:00 389

Prebet Aiud (simbol bursier PREB), producător de prefabricate din beton armat şi precomprimat, a anunţat miercuri la Bursa de Valori Bucureşti că Ausel Imobiliare a intrat în acţionariat cu o participaţie de 10,84% în urma unei tranzacţii din 16 noiembrie 2021.

Ausel Imobiliare este o companie deţinută integral de Teodora Becan. Potrivit calculelor realizate de ZF, pachetul a fost achiziţionat de Ausel Imobiliare pentru suma de aproximativ 7 mil. lei.

Raportul vine după ce Prebet a anunţat la BVB că Liviu Hagea, cel mai mare acţionar al companiei, şi-a lichidat deţinerea de 30,86% în data de 16 noiembrie. În sistemul BVB au fost înregistrate marţi la ora 10.57 două tranzacţii tip DEAL cu acţiuni PREB, realizate la preţul de 1,15 lei pe unitate, în scădere cu 8,37% faţă de cel din şedinţa precedentă, în valoare cumulată de 16,3 mil. lei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO