Burse - Fonduri mutuale

Asociaţia Investitorilor pe Piaţa de Capital: Atitudinea SIF Oltenia este nu doar contrară legislaţiei, ci şi o palmă pe obrazul pieţei de capital din România

Tudor Ciurezu, 63 de ani,  a fost director general adjunct la SIF Oltenia în perioada 1996-2011, iar din aprilie 2011 este şeful societăţii cu 1,2 miliarde de lei capitalizare. În cadrul AGA din aprilie 2017, Ciurezu a mai primit un mandat de patru ani.

Tudor Ciurezu, 63 de ani, a fost director general adjunct la SIF Oltenia în perioada 1996-2011, iar din aprilie 2011 este şeful societăţii cu 1,2 miliarde de lei capitalizare. În cadrul AGA din aprilie 2017, Ciurezu a mai primit un mandat de patru ani.

Autor: Roxana Rosu

23.07.2019, 00:05 664

SIF Banat-Crişana şi SIF Mun­tenia, acţionari cu 5% din capitalul social al SIF Oltenia, au solicitat în iu­nie convocarea unei AGA în care urma să se discute şi revocarea pre­şedintelui executiv Tudor Ciurezu.

Asociaţia Investitorilor pe Piaţa de Capital (AIPC) consideră că SIF Olte­nia ignoră cu bună ştiinţă dispoziţiile legale emise de Autoritatea de Supra­veghere Financiară (ASF) cu privire la drepturile acţionarilor, tergiversând convocarea unei adunări generale solicitată de SIF Banat-Crişana şi de SIF Muntenia, care deţin 5% din capitalul SIF Oltenia.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO