Burse - Fonduri mutuale

ASF dă undă verde dezvoltatorului imobiliar Impact pentru a vinde la bursă obligaţiuni de până la 6,5 mil. euro, la o dobândă anuală de 6,4%. Tradeville, intermediar

ASF dă undă verde dezvoltatorului imobiliar Impact...

Autor: Cristina Bellu

24.03.2021, 11:25 566

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) a aprobat prospectul întocmit de Impact Developer & Contractor (simbol bursier - IMP), în vederea admiterii la tranzacţionare pe bursă a 13.163 de acţiuni denominate în euro, cu o valoare totală de până la 6,58 mil. euro, la o dobândă anuală de 6,4%.

“Societatea informează investitorii că Autoritatea de Supraveghere Financiară a aprobat prospectul („Prospectul” ) întocmit în vederea admiterii la tranzacţionare pe piaţa reglementată administrată de Bursa de Valori Bucureşti a obligaţiunilor corporative, nominative, dematerializate si neconvertibile cu o rată a dobânzii anuale fixă de 6,40% denominate in euro, cu o maturitate de 6 ani, cu o valoare nominală totală de până la 6,58 mil. euro  ce urmeaza a fi emise in cadrul ofertei adresate catre investitori”, notează un anunţ al companiei.

Obligaţiunile au o valoare nominală de 500 de euro.

Intermediarul ofertei este societatea de brokeraj SSIF Tradeville,  informează compania.

Impact are 768 milioane de lei capitalizare este controlată în proporţie de 59,4% de Gheorghe Iaciu, în timp ce Andrici Adrian deţine 15,9% din capitalul social. De la începutul anului, acţiunile cmpaniei s-au apreciat cu 52,13%, după tranzacţii de 17,9 milioane lei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO