Caută doar în titlu
Burse - Fonduri mutuale

​ASF autorizează numirea lui Marius Moldovan şi a lui Tony-Cristian Răduţă-Gib ca membri ai directoratului SIF3, dar suspendă în continuare acţiunile de la tranzacţionare

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) a decis vineri să autorizeze modificările intervenite în componenţa conducerii SIF Transilvania (SIF3), ca urmare a numirii lui Marius Adrian Moldova şi a lui Tony-Cristian Răduţă-Gib în calitate de membri ai directoratului societăţii, potrivit unui raport.

De asemenea, printr-o altă decizie, ASF a decis prelungirea suspendării acţiunilor SIF Transilvania începând cu 18 mai 2020, dar nu ma mult de 10 zile, întrucât societatea are obligaţia de a publica un raport în vederea informării corespunzătoare a acţionarilor cu privirile la modificările intervenite în conducerea emitentului a urmare a aprobării cererii de autorizare a noilor membri ai directoratului, pentru a clarifica situaţia emitentului din perspectiva actului de administrare.

ASF menţionează că analiza societăţii privind reintroducerea la tranzacţionare poate fi efectuată după preluarea efectivă a atribuţiilor de către noii membri ai directoratului. Preluarea mandatului de membru al directoratului SIF3 se va realiza concomitant cu renunţarea la mandatul de membru în consiliul de supraveghere deţinut de acesta, în concordanţă cu prevederile legale.

Acţiunile SIF Transilvania sunt suspendate de la tranzacţionare din 23 aprilie.

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.