Burse - Fonduri mutuale

ASF a dat acordul pentru admiterea la tranzacţionare a obligaţiunilor emise de Lăptăria cu Caimac şi pentru listarea tehnică a 2Performant

ASF a dat acordul pentru admiterea la tranzacţionare a...

Autor: Tibi Oprea

25.11.2020, 16:05 823

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) a aprobat miercuri certificatele de înregistrare în vedere admiterii la tranzacţionare pentru obligaţiunile emise de Agroserv Măriuţa, compania care deţine brandul Lăptăria cu Caimac, şi pentru acţiunile 2Performant, companie de marketing afiliat şi influencer marketing.

“Emiterea Certificatului de Înregistrare a obligaţiunilor emise de societatea Agroserv Măriuţa S.A. în vederea admiterii la tranzacţionare pe Sistemul Multilateral de Tranzacţionare administrat de BVB; Emiterea Certificatului de Înregistrare a acţiunilor emise de societatea 2Performant Network S.A. Bucureşti în vederea admiterii la tranzacţionare pe Sistemul Multilateral de Tranzacţionare administrat de BVB”, se arată în raportul ASF.

Agroserv Măriuţa, producător de lactate şi deţinător al brandului Lăptăria cu Caimac, s-a finanţat cu 14,6 milioane de lei (3 milioane de euro) printr-o emisiune de obligaţiuni cu scadenţa în 2025, intermediată de BT Capital Partners.

2Performant, companie românească de marketing afiliat şi influencer marketing care ajută businessurile, în special magazinele online, să se promoveze, a anunţat că vrea să vină pe piaţa AeRO a bursei, printr-o listare tehnică, pentru a-şi finanţa dezvoltarea. Ulterior listării vor exista şi majorări de capital social prin emitere de noi acţiuni şi emisiuni de obligaţiuni, potrivit reprezentaţilor companiei care au răaspuns la întrebările ZF.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO