Burse - Fonduri mutuale

ASF a aprobat prospectul de bază pentru obligaţiunile de 2,2 miliarde de lei ale Primăriei Bucureşti

ASF a aprobat prospectul de bază pentru obligaţiunile...

Autor: Roxana Pricop

22.04.2015, 17:11 273

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) a aprobat prospectul de bază pentru Programul de Emisiune de Obligaţiuni emise de Municipiul Bucureşti în valoare maximă de 2,22 miliarde de lei. Admiterea la tranzacţionare pe piaţa reglementată a Bursei de Valori Bucureşti a obligaţiunilor emise de Municipiul Bucureşti se va realiza în baza prospectului de bază, a termenilor finali aferenţi şi a reglementărilor BVB.

Primăria Bucureştiului vrea să împrumute 2,2 mi­liarde de lei de la in­ves­titori pentru a rambursa eurobon­durile din 2005 care ajung la maturitate pe 22 iunie şi prin care a fost finanţată construirea pasa­jului suprateran Basarab.

Brokerii de la Raiffeisen Bank, Nomura şi BT Securities, care formează con­sorţiul responsabil de intermedierea ofertei, au la dispoziţie mai puţin de trei luni să găsească investitori pentru obli­ga­ţiunile Primăriei Bucureştiului. Raiffei­sen Bank, printre cei mai mari bro­ker de la bursa din Bucureşti, este li­derul consorţiului de inter­mediere.

 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO