Burse - Fonduri mutuale

AROBS Transilvania, companie de software care a încheiat cel mai mare plasament privat de acţiuni de la Bursa românească, anunţă membrii Comitetului Consultativ: şefa NN Pensii, unul dintre fraţii de la Autonom şi un consultant M&A

AROBS Transilvania, companie de software care a încheiat...

Autor: Tibi Oprea

26.11.2021, 00:00 633

AROBS Transilvania (simbol bursier AROBS), companie care a încheiat în octombrie cel mai mare plasament privat de acţiuni de la Bursa românească, a ales componenţa Comitetului Consultativ, respectiv Andreea Pipernea, CEO al NN Pensii, Dan Ştefan, cofondator al Autonom Services şi Şerban Roman, consultant strategic M&A, potrivit unui mesaj pe LinkedIn al lui Voicu Oprean, CEO şi fondator al companiei româneşti de IT.

„AROBS Software a avut o adevărată călătorie în ultimii doi ani, navigând prin unele dintre cele mai provocatoare vremuri din istoria lumii. Cu toate acestea, ne-am concentrat întotdeauna pe oportunitatea care decurge din context: oportunitatea de a creşte, de a evolua, de a ne adapta. Sunt onorat să vă prezint Comitetul Consultativ. Trei dintre cei mai importanţi manageri, antreprenori şi lideri financiari vor însoţi AROBS în misiunea sa continua: crearea de soluţii software de ultimă generaţie pentru lumea de mâine”, scrie Voicu Oprean pe LinkedIn.

Andreea Pipernea este CEO-ul NN Pensii, cel mai mare administrator de pensii din România, şi are peste 20 de ani de experienţă în banking, pieţe de capital, corporate finance şi management strategic. Dan Ştefan este cofondator al Autonom Group, care oferă servicii integrate de mobilitate.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO