Burse - Fonduri mutuale

Arctic Stream a semnat în ultimele cinci luni contracte în valoare de 40,9 mil. lei, sumă de peste trei ori mai mare decât afacerile companiei la S1/2021

Arctic Stream a semnat în ultimele cinci luni contracte...

Autor: Tibi Oprea

19.11.2021, 00:00 578

Arctic Stream (simbol bursier AST), companie cu capital integral românesc, furnizor de servicii în domeniul tehnologiilor şi echipamentelor de comunicaţii, a semnat contracte în valoare de 40,9 mil. lei (8,1 mil. euro) în ultimele cinci luni, suma fiind de peste trei ori mai mare decât cifra de afaceri a companiei înregistrată în primul semestru al acestui an.

Luna aceasta, compania a semnat un nou contract semnificativ în valoare de 5 mil. lei (1 mil. euro). Acesta presupune implementarea unui sistem complex de securitate cibernetică pentru asigurarea protecţiei la perimetrul reţelei prin componente specializate, dezvoltarea unor funcţii avansate de detecţie a ameninţărilor cibernetice şi obţinerea vizibilităţii asupra evenimentelor potenţial periculoase. 

La sfârşitul lunii octombrie, Arctic Stream a încheiat un alt contract important, în valoare de 6,4 milioane de lei (1,3 milioane de euro), în cadrul căruia va asigura servicii de management al centrelor de date şi cablare structurată, infrastructură şi implementarea unei soluţii de Software Defined Data Center.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO