Caută doar în titlu
Burse - Fonduri mutuale

ArcelorMittal Galaţi a trimis 1.100 de ingineri şi manageri la cursuri de perfecţionare

ArcelorMittal Galaţi, cel mai mare combinat din România, cu peste 8.000 de angajaţi, a anunţat că a demarat a doua etapă a unui program de instruire profesională dedicat propriilor angajaţi denumit ACT (Acţionează Constant pentru Transformare).

"Scopul acestui proiect este să aducă o contribuţie esenţială la modernizarea combinatului, prin intermediul Programului de Transformare ARC 2012. Continuarea instruirii profesionale - o investiţie directă în oameni - reprezintă încă o dovadă a angajamentului nostru pe termen lung faţă de dezvoltarea celor care lucrează în cadrul companiei", a declarat Eric Remisz, care a fost ales recent în funcţia de director general al ArcelorMittal Galaţi.

Programul de instruire se va întinde pe o perioadă de nouă luni şi îşi propune să perfecţioneze personalul în mai multe domenii considerate cheie de către conducere respectiv : gândire strategică, lucru în echipă şi colaborare, comunicare eficientă, dezvoltarea oamenilor şi spirit de iniţiativă.

Prima parte a programului de perfecţionare a avut anul trecut şi la care au participat tot 1.100 de salariaţi ai ArcelorMittal Galaţi şi a vizat printre altele tehnici moderne de management.

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.