Burse - Fonduri mutuale

Antreprenorul Dragoş Roşca cumpără 2,4% din Bento, companie care se va lista la BVB în următoarele două săptămâni

Antreprenorul Dragoş Roşca cumpără 2,4% din Bento,...

Autor: Roxana Rosu

19.01.2022, 10:21 1245

Antreprenorul Dragoş Roşca a cumpărat o participaţie de 2,4% în cadrul Intellectually Curious (BVB: BENTO), companie antreprenorială românească specializată în dezvoltarea şi implementarea de soluţii software şi furnizarea de servicii de infrastructură IT şi Cloud.

Compania, care la finalul anului 2021 a atras peste 13 milioane de lei de la investitorii Bursei de Valori Bucureşti, va intra la tranzacţionare pe piaţa AeRO în următoarele săptămâni.

„Lucrăm intens la finalizarea procesului de listare, deoarece ne dorim ca în următoarele săptămâni acţiunile BENTO să intre la tranzacţionare. 2022 se anunţă un an intens pentru noi şi suntem încrezători că, odată cu accesarea pieţei de capital, compania noastră va avea parte de o dezvoltare accelerată. Viitorilor acţionari dorim să le transmitem că, în toată această efervescenţă a companiilor IT care au venit sau care urmează să vină la bursă, noi ne diferenţiem prin faptul că am reuşit să construim propriile noastre produse software. Prin urmare, vom continua să investim în produse şi în proprietatea intelectuală proprie,” a declarat Radu Scarlat, Preşedinte al Consiliului de Administraţie al Bento.

Dragoş Roşca, fondator al Delta Asset Invest, a investit în peste 20 de companii din domenii diverse de activitate, precum Optiblu, Smartree, Patiline, Fleet Management Services, 2Performant, Oxygen Plus, Diagnosis, BIA, Ynovate Immo, Puls Media Newtork, Brexton, etc..

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO