Caută doar în titlu
Burse - Fonduri mutuale

Antonio Oroian, Goldring: Nu exclud unele surprize, nu neapărat creşteri, dar măcar scăderi mai puţin ample ale rezultatelor financiare semestriale. „Mă aştept la o evoluţie laterală a pieţei în perioada următoare.“

Emisiunea ZF Deschiderea de Astăzi. Zilnic de la 9.30 pe zf.ro şi facebook/zf

Antonio Oroian, broker de acţiuni în cadrul Goldring, unul dintre cei mai activi intermediari de la Bursa românească, spune că perioada concediilor de vară este una clasic caracterizată printr-o lichiditate scăzută şi consideră că odată cu raportările financiare investitorii vor avea o direcţie de investiţii, iar rulajul se va îmbunătăţi.

„Unul dintre motivele pentru care lichiditatea este scăzută este pe­rioada concediilor. Mulţi investitori aş­teaptă rezultatele fi­nan­ciare semestriale ca să poată să aibă o di­recţie pentru următoa­rea perioadă. Până la perioada rapor­tărilor mă aştept ca piaţa să nu surprindă nici cu lichiditatea, nici cu evoluţia, mă aştept la o evoluţie mai degrabă laterală. Până la începerea sezonului de raportări mă aştept ca piaţa să fie influenţată şi de faptul că în 18 iulie va intra în vigoare legea care elimină pragul de deţinere la SIF-uri, astfel că s-ar putea să avem mişcări mai ample pe aceşti emitenţi“, spune Antonio Oro­ian.

Citește continuarea pe zfcorporate.ro

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.