Burse - Fonduri mutuale

Agricover Holding, controlată de antreprenorul Jabbar Kanani şi cu BERD în acţionariat, vrea să vândă pe Bursă obligaţiuni pe 7 ani de 40 de milioane de euro

Agricover Holding, controlată de antreprenorul Jabbar...

Autor: Liviu Popescu

26.01.2021, 00:05 1464

ZF a scris despre finanţarea Agricover Holding în toamna anului 2020, iar pe baza unor informaţii din piaţă, intermedierea plasamentului ar urma să fie realizată de BCR şi BRD.

Agricover Holding, afacere din agricultură controlată de antreprenorul Jabbar Kanani (87,3%) şi din acţionariatul căreia face parte şi Banca Europeană de Reconstrucţie şi Dezvoltare (12,7%), a primit aprobarea celor doi pentru emiterea a 800 de obligaţiuni cu o valoare nominală fie de 50.000 de euro fie de 250.000 de lei, în funcţie de ce denominare va decide consiliul de administraţie.

Astfel, într-un document publicat în Monitorul Oficial se arată că Agricover Holding va emite obligaţiuni nominative, negarantate, neconvertibile, emise în formă dematerializată cu o maturitate de maximum 7 ani şi o rată a cuponului ce va fi stabilită de consiliul de administraţie în urma procesului de book building.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO