Burse - Fonduri mutuale

Adrian Tănase, CEO al BVB: „Viitorul e al celor care investesc în el“ este noul slogan al BVB

Noul simbol, parte din logoul BVB,  reprezintă o interpretare stilizată a celui anterior, în care cei doi „B“ erau întorşi unul spre celălalt.

Noul simbol, parte din logoul BVB, reprezintă o interpretare stilizată a celui anterior, în care cei doi „B“ erau întorşi unul spre celălalt.

Autor: Tibi Oprea

05.10.2021, 00:05 467

♦ Bursa de Valori Bucureşti îşi schimbă identitatea vizuală. Noua identitate de brand a apărut din necesitatea de a actualiza imaginea bursei cu proiectele de dezvoltare ale pieţei.

Bursa de Valori Bucureşti (BVB) are din 4 octombrie o nouă identitate de brand, menită să repoziţioneze bursa drept o alegere potrivită pentru investiţiile fiecărui român şi un catalizator pentru dezvoltarea compa­niilor din România.

Odată cu rebrandingul, BVB îşi propune, printr-un stil şi un limbaj vizual modern şi actual, să atragă noi companii, parteneri şi investitori şi, în acelaşi timp, să-şi consolideze rolul de nucleu al pieţei de capital locale şi reper pentru evoluţia economiei.

„Astăzi este o etapă importantă pentru comunicarea de brand a BVB. Împreună cu echipa internă, partenerii, soluţiile tehnice pe care le avem la dispoziţie şi noua comunicare de brand, care vine să întărească viziunea noastră, vom dezvolta o bursă reprezentativă pentru noua etapă în care se află piaţa de capital locală. Sunt mândru să conduc echipa care a făcut posibilă trecerea bursei într-o etapă fundamentală de dezvoltare. Noua identitate de brand a apărut din necesitatea de a actualiza imaginea bursei cu proiectele de dezvoltare ale pieţei, unul dintre cele mai importante fiind Contrapartea Centrală, care va deveni funcţională până la finalul anului viitor. În esenţă, dezvoltăm piaţa de capital atât pe orizontală, cât şi pe verticală, astfel încât investiţia la bursă să fie o obişnuinţă pentru români. Noul slogan al BVB urmăreşte să impulsioneze, să motiveze şi să inspire deoarece, în esenţă, bursa este pentru fiecare dintre noi şi doar investind ne putem asigura un viitor mai bun“, a declarat Adrian Tănase, directorul general al BVB.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO