Burse - Fonduri mutuale

Adiss obţine o finanţare de 6,4 mil. lei prin intermediul Goldring într-o ofertă suprasubscrisă de 3,6 ori în mai puţin de trei ore

Adiss obţine o finanţare de 6,4 mil. lei prin...

Autor: Tibi Oprea

15.06.2021, 00:00 726

Adiss, companie românească specializată în epurarea şi tratarea apei, a încheiat pe 11 iunie 2021 un plasament privat de acţiuni prin care a atras 6,4 mil. lei de la investitori prin intermediul Goldring pentru 25% din capitalul social, potrivit datelor furnizate de broker.

Oferta, prin care au fost emise 4,24 de milioane de acţiuni noi şi la care au participat 149 investitori de retail şi 5 investitori profesionali, a fost suprasubscrisă de 3,64 de ori, în mai puţin de trei ore. Luni, la ora 12.04, în sistemul Bursei au fost procesate 155 de tranzacţii cu 4,24 de milioane de acţiuni ADISS la preţul de 1,5 lei pe unitate, în valoare totală de 6,36 mil. lei, potrivit datelor BVB.

„Mulţumim tuturor investitorilor pentru interesul şi încrederea acordată, cât şi Goldring şi CEC Bank pentru că sunt alături de noi în această nouă etapă de dezvoltare. Adiss crede cu tărie că gestionarea apei a devenit o abilitate critică în secolul 21, fapt pentru care vrem să oferim clienţilor viziunea pentru a proiecta soluţii sustenabile în domeniul apei şi, de asemenea, determinarea de a le construi. Este o muncă provocatoare pe care Adiss reuşeşte să o desfăşoare cu ajutorul clienţilor şi partenerilor săi de acum, dar şi cu ajutorul investitorilor care ne împărtăşesc viziunea şi cred în potenţialul nostru”, spune Cristian Raţ, acţionar majoritar al Adiss.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO