Burse - Fonduri mutuale

Acţiunile Romcab Târgu-Mureş scad luni cu până la 7% după ce Valtecia Development a cerut intrarea companiei în faliment

Acţiunile Romcab Târgu-Mureş scad luni cu până la 7%...

Autor: Cristina Bellu

12.04.2021, 11:15 1091

Acţiunile producătorului de cabluri cu fibră optică Romcab Târgu-Mureş (simbol bursier MCAB), aflat în procedura insolvenţei, cu dreptul de administrare păstrat, scădeau luni la ora 17.20 cu 7%, pe fondul unor tranzacţii de 306.660 de lei după ce a anunţat la BVB că Valtecia Development, companie din Târgu-Mureş care are ca obiect de activitate cumpărarea şi vânzarea de bunuri imobiliare proprii, i-a cerut intrarea în faliment.

„Subscrisa Romcab SA, în reorganizare judiciară, emitem prezentul raport prin intermediul căruia aducem la cunoştinţa celor interesaţi faptul că Romcab a fost înştiinţată privind o nouă cerere de faliment înaintată de către Valtecia Development. În acest moment, nu deţinem informaţii oficiale despre litigiul aferent, nefiind realizată procedura de comunicare şi citare faţă de subscrisă”, notează anunţul companiei. 

De-a lungul perioadei de insolventa, Valtecia Development a mai formulat încă două cereri de faliment, faţă de care instantele de judecata au pronuntat soluţii de respingere sau au facut obiectul unor renuntari din partea Valtecia.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO