Burse - Fonduri mutuale

Acţiunile Bittnet, plus 4% pe fondul convocatorului pentru aprobarea unor tranzacţii de M&A de 200 mil. lei. Cu noile investiţii ne apropiem şi mai mult de ţinta de a avea o cifră de afaceri de 100 mil. euro

Cu aproape 4% se apreciau luni acţiu­nile companiei din IT Bittnet Systems în contextul în care în şe­dinţa precedentă compania cu circa 140 mil. lei capitalizare a convocat acţionarii pentru aprobarea unor investiţii de 16,9 mil. lei şi pentru man­­datarea consiliului de admi­nis­traţie în realizarea unor tranzacţii de fuziuni şi achiziţii (M&A) pe piaţa din România, dar şi regională, în va­loare cumulată de 200 mil. lei. AGA este programată pentru 6 septem­brie.

„Anunţăm astăzi noi achiziţii strategice pentru Bittnet Group, care ne vor consolida poziţia pe pieţele de training, securitate cibernetică şi dezvoltare de software la nivel local şi extern. Cu noile investiţii ne apro­piem şi mai mult de ţinta de a avea o cifră de afaceri de 100 mil. euro, un obiectiv pe care l-am promis acţiona­rilor noştri că îl vom atinge până în 2025“, spune Mihai Logofătu, CEO, Bittnet Group. La BVB Bittnet are 138 mil. lei capitalizare, iar potrivit datelor BVB de la începutul anului 2021 încoace acţiunile au minus 11,5%. Bittnet Group le propune acţio­narilor achiziţionarea unei partici­paţii de 61% în dezvoltatorul de soft­ware Nenos Software SRL şi 60% în Nonlinear SRL, 70% în compania de securitate cibernetică ISEC Associa­tes SRL, precum şi achiziţionarea a 100% din compania de training IT&C, Computer Learning Center SRL.

Citește continuarea pe zfcorporate.ro

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.