Burse - Fonduri mutuale

Acţiunile AAGES Târgu-Mureş, companie „Made in Romania“, închid prima şedinţă de tranzacţionare cu un plus de 3%

Ludwik Sobolewski: „Made in Romania“ este mai mult decât o etichetă, este un fenomen

Ludwik Sobolewski: „Made in Romania“ este mai mult decât o etichetă, este un fenomen

Autor: Dan Grigore Ivan

20.06.2017, 00:04 237

Producătorul de echipamente industriale AAGES Târgu-Mureş (AAG) a debutat ieri pe piaţa prin­cipală a bursei şi a închis la 3,83 lei pe acţiune, plus 3% faţă de preţul la care s-a închis oferta.

Compania din Târgu-Mureş este cel de-al treilea emitent privat listat la Bucureşti în ultimele şase luni.

„Tot ce face AAGES este pro­iectat şi realizat aici, pe plan local. „Made in Romania“ este mai mult decât o etichetă, este un fenomen care ne arată că afacerile româneşti au capacitatea să creeze produse şi servicii de calitate, care, prin intermediul pieţei de capital, pot căpăta mai multă valoare şi recunoaştere“, a spus ieri Ludwik Sobolewski, directorul general al Bursei de Valori Bucureşti, la conferinţa aferentă primei şedinţe de tranzacţionare a AAGES.

Compania a intrat în ringul de tranzacţionare după o ofertă încheiată în două zile, la capătul căreia s-au strâns 5,5 mil. lei, pentru 15% din compa­nie. Ieri s-au derulat peste 400 de tranzacţii, cu o valoare cumulată de 546.540 lei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO