Caută doar în titlu
Burse - Fonduri mutuale

​Acţiuni noi în valoare de 10,13 mil. lei emise de Holde Agri Invest, care aparţin unor 80 de investitori noi, au intrat astăzi în sistemul Bursei de la Bucureşti

Un pachet de 9,1 milioane de acţiuni emise de societatea Holde Agri Invest, operator local de terenuri agricole, în valoare totală de 10,13 milioane de lei, au intrat astăzi în sistemul Bursei de Valori Bucureşti, la preţul de 1,1135 lei pe unitate, potrivit datelor agregate de ZF de la BVB.

Pachetul reprezintă o parte din acţiunile vândute în cel de-al doilea plasament privat derulat de Holde, respectiv cea vândută unor investitori noi. Societatea a reuşit să strângă în total 12 milioane de lei de la investitori, după ce oferta a fost suprasubscrisă cu 20%. Restul de circa 2 milioane de lei au fost acoperiţi de investitori deja existenţi, care au participat şi la primul plasament privat.

Un număr de 80 de investitori noi au participat la cel de-al doilea plasament privat, ceea ce înseamnă că în prezent Holde a ajuns la 132 de acţionari, persoane fizice şi juridice.

Holde Agri Invest se aşteaptă ca acţiunile să intre la tranzacţionare pe piaţa AeRO a Bursei de Valori Bucureşti în septembrie 2020, iar în perioada următoare se va concentra pe îndeplinirea ultimelor cerinţe oficiale în vederea admiterii la tranzacţionare a acţiunilor. Holde va fi prima companie ce operează terenuri agricole listată la BVB. Acţiunile companiei vor fi disponibile pentru tranzacţionare sub simbolul HAI.

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.