Burse - Fonduri mutuale

Acţionarii Transelectrica nu s-au întrunit nici la a doua convocare pentru a aproba majorarea capitalului social cu maximum 20,2 mil. lei

Acţionarii Transelectrica nu s-au întrunit nici la a...

Autor: Cristina Bellu

14.10.2019, 12:16 132

Acţionarii Transelectrica (TEL), operatorul reţelei de electricitate din România, nu s-au întrunit la convocarea din 14 octombrie, ce-a de-a doua iniţiată de companie în decurs de trei zile, pentru a vota majorarea capitalului social cu suma maximă de 20,2 mil. lei, din care 11,8 mil. lei reprezintă valoarea determinată de expert pentru 17 terenuri, potrivit unui raport la bursă.

La adunarea generală extraordinară au participat personal, prin reprezentant sau prin corespondenţă un număr de 24 de acţionari reprezentând 77,01213% din capitalul social al societăţii.

“Majorarea de capital supusă aprobării conform ordinii de zi precizate în convocator impune în ceea ce priveşte cvorumul participarea acţionarilor reprezentând cel puţin 85% din capitalul social subscris. Prin urmare, directoratul companiei urmează să ia o decizie asupra reconvocării Adunării generale extraordinare a acţionarilor astfel încât aceasta să fie în măsură să ia o decizie în vederea îndeplinirii de către companie a obligaţiilor prevăzute de legea nr. 137/2002 privind unele măsuri pentru accelerarea privatizării, cu modificările şi completările ulterioare”, transmit reprezentanţii Transelectrica.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO