Burse - Fonduri mutuale

Actionarii Siretul Pascani vor sa-i traga la raspundere pe fostii directori

06.12.2009, 23:05 39
Consiliul de Administratie al producatorului de confectiiSiretul Pascani (SRT) propune actionarilor tragerea la raspunderein justitie a unor fosti directori si aprobarea unui plafon maximde credite pentru anul viitor de 6 mil. euro. Propunerile vor fidiscutate de actionarii firmei la 9 ianuarie. In sedinta respectivaactionarii vor analiza, in plus, refinantarea unei linii de creditde 1,5 mil. lei si a unei scrisori de garantie bancara de la BCR,catre CEC Bank sau alta institutie bancara. Totodata, pe ordinea dezi figureaza reinnoirea liniei de credit si a scrisorii de garantiebancara de la BCR si reinnoirea linie de credit deschisa la BRD.Firma imobiliara Scala Real Estate Iasi, controlata de o persoanafizica Roman Viorel, detine 32,97% din actiunile Siretul Pascani,in timp ce o alta societate imobiliara din Iasi, Euro ContinentalInvest, are 10,75% din titluri.

In sedinta bursiera de joi, pretul actiunilor Siretul a scazutcu 1,6%, la 0,031 lei, cotatie la care firma are o capitalizare de4,9 mil. lei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO