Burse - Fonduri mutuale

Acţionarii Avicola Buzău, chemaţi în AGA pentru a înlocui un administrator

Mediafax Foto

Mediafax Foto

Autor: Andrei Cîrchelan

20.05.2014, 00:00 384

Procesatorul de carne de pasăre Avicola Buzău (AVZU) a convocat acţionarii în adunare generală (AGA) pe 29 şi 30 mai, pentru a revoca un membru al consiliului de administraţie şi a numi un nou administrator pe locul vacant, potrivit unui document publicat pe bursă.

În aceeaşi AGA, acţionarii sunt chemaţi să aprobe rapoartele financiare şi de audit pentru anul trecut. Un alt punct pe agenda adunării este aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli pe 2014 şi revocarea auditorului urmată de alegerea altui auditor.

Compania a încheiat anul 2012 cu afaceri de 116 milioane lei (25 mil. euro), faţă de 94 mil. lei în anul anterior. În aceeaşi perioadă, profitul net al companiei a scăzut uşor la 1,68 mil. lei (0,38 mil. euro), de la 1,8 mil. lei în 2011.

Avicola Buzău este activă în producţia şi comercializarea de furaje, pui şi ouă pentru incubat, făcând parte dintr-un grup de societăţi care operează pe piaţa din România sub marca Coco-rico. Potrivit celor mai recente informaţii, compania este controlată în proporţie de 66,8% de firma Aaylex Prod.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO