Burse - Fonduri mutuale

Acţionarii Alro Slatina o reconfirmă pe Genoveva Nastase în funcţia de director financiar al companiei, pentru un nou mandat de 4 ani

Acţionarii Alro Slatina o reconfirmă pe Genoveva...

Autor: Cristina Bellu

15.02.2021, 13:39 307

Acţionarii Alro Slatina (simbol bursier ALR), cel mai mare producător de aluminiu din România, au reconfirmat-o pe Genoveva Năstase în funcţia de director financiar al companiei, pentru un mandat de patru ani.

“În data de 15 februarie 2021 s-a desfăşurat sedinţa Consiliului de Administratie în cadrul căreia Genoveva Nastase a fost reconfirmată în funcţia de director financiar al societăţii pentru un nou mandat de 4 ani”, notează reprezentanţii companiei într-un anunţ pe pagina BVB.

Genoveva Năstase deţine această funcţie din 2013, potrivit informaţiilor publicate pe profilul său de LinkedIn, reţea de socializare axată pe mediul de business.

Alro Slatina este controlată în proporţie de 54,18% de grupul Vimetco, în timp ce Paval Holding, vehicul de investiţii al proprietarilor Dedeman, deţine 23,2% din capitalul social, iar Fondul Proprietatea (FP) are o participaţie de 10,2%.

De la începutul anului, acţiunile ALR se tranzacţionează în creştere cu 19,6%, pe fondul unui rulaj de 5,4 milioane de lei, emitentul ajungând la 1,92 miliarde de lei capitalizare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO