Burse - Fonduri mutuale

AAGES Târgu-Mureş, cu 27 milioane lei afaceri, încearcă să se listeze la Bursă în februarie

AAGES Târgu-Mureş, cu 27 milioane lei afaceri,...

Autor: Liviu Popescu

20.01.2017, 00:07 1697

AAGES Târgu-Mureş, producător de echipamente electrice cu afaceri de 27 mil. lei în 2015, va încerca să se listeze în februarie în condiţiile în care prospectul de listare este depus la Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF), iar compania are acordul de principiu al BVB. Compania este evaluată la 46 mil. lei (10 mil. euro), potrivit calculelor proprii pe baza rezultatelor din 2015.

„Am depus toate actele la bursă. Am primit avizul de la comisia de verificare. Noi ne aşteptăm ca în februarie să fim listaţi“, spune Molnar Gabor, directorul general al compa­ni­ei. Procesul de listare va fi intermediat de Goldring.

Molnar Gabor controlează 17,5% din companie, alături de alţi nouă acţionari persoane fizice. Acţionarul majoritar al AAGES Târgu-Mureş este AAGES Headinvest, firmă înfiinţată în februarie 2016, care are 54,9%, potrivit datelor de la Registrul Comerţului. În 2015, AAGES Târgu-Mureş a avut un profit net de 4,1 mil. lei, iar pentru anul 2016 şi-a bugetat un rezultat net de 4,6 mil. lei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO