Burse - Fonduri mutuale

7 candidaţi pentru cele 5 poziţii în Consiliul de Administraţie al SIF Oltenia. Printre aceştia, actualul preşedinte, actualul vicepreşedinte şi directorul financiar al Biofarm

7 candidaţi pentru cele 5 poziţii în Consiliul de...

Autor: Tibi Oprea

29.09.2020, 18:12 430

SIF Oltenia (SIF5) a anunţat marţi la Bursă că s-a încheiat depunerea dosarelor de candidatură pentru cele cinci funcţii deadministrator în consiliul de administraţie al societăţii, fiindînregistrate şapte candidaturi. Astfel, Tudor Ciurezu, doctor în economie şi actualul preşedinte şi director general al SIF5, afost propus de actualul consiliu de administraţie pentru încă unmandat.

Sorin Cioacă, licenţiat în matematică şi finanţe, fost angajat în Serviciul Român de Informaţii, cadru didactic la ASE Bucureşti, care deţine o funcţie în cadrul SAI Muntenia Invest, administratorul SIF Muntenia (SIF4), a fost propus ca acţionar al SIF5.

Mihai Trifu, economist şi director financiar al producătorului de medicamente Biofarm, a fost propus pentru CA de SIF Muntenia prin administratorul SAI Muntenia Invest.

Andrici Adrian, economist şi administrator al Pro Real Estate Development, a fost propus de Olimpiu Blajuţ, acţionar al SIF Muntenia şi director general adjunct al brokerului Swiss Capital.

Codrin Matei, economist şi administrator al Crosspoint Real Estate (asociat internaţional al Savills UK), a fost propus de societatea de administrare de investiţii Certinvest administrator al fondurilor deschise de investiţii Certinvest, BET-FI Index şi Certinvest XT Index.

Cristian Buşu, licenţiat în administrarea afacerilor şi cu un MBA, a fost propus pentru un loc în CA de către actualul consiliu de administraţie. Buşu este actualul vicepreşedinte şi director general adjunct al SIF5.

Nicolae Stoian, economist şi actual administrator neexecutiv, a fost de asemenea propus de consiliul de administraţie al SIF5.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO