Burse - Fonduri mutuale

31 de consultanţi s-au autorizat pentru a lista companii pe AeRO

31 de consultanţi s-au autorizat pentru a lista companii...

Autor: Ioana Tudor

03.02.2015, 00:05 257
Patru noi companii s-au alăturat celor 27 de consultanţi auto­rizaţi de bursa de la Bucureşti pentru a aduce companii pe sistemul alternativ de tranzacţionare AeRO operat de BVB. Cei patru noi consultanţi autorizaţi sunt firmele de bro­keraj Alpha Finance şi Muntenia Global, Banca Comercială Română şi asocierea dintre firma de audit Deloitte România şi firma de avocatură Reff & Asociaţii SCA.
 
„Mulţi dintre clienţii noştri şi-au manifestat interesul pentru piaţa AeRO şi considerăm că noua platformă de tran­zac­ţionare le oferă oportunităţi mai mari de acces pe pie­ţele fi­nan­ciare”, a afirmat Andrei Burz-Pînzaru, coordonator al prac­ticii de drept bancar şi pieţe de capital la Reff & Asociaţii SCA. Consultanţii autorizaţi pot fi brokeri, consultanţi finan­ciari sau case de avocatură, iar rolul acestora este de a aduce com­panii pe noul sistem alternativ de tranzacţionare al BVB, de­numit AeRO. Consultanţii vor oferi sprijin emitenţilor înaintea debutului pe platformă, precum şi în timpul pro­ce­su­lui de listare. În plus, aceştia vor rămâne alături de firmele de pe AeRO pentru o perioadă de un an, pentru a le ajuta la întoc­mirea rapoartelor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO