Burse - Fonduri mutuale

­10% din Star Residence Invest, prima societate de tip Real Estate Investment Trust listată la Bucureşti, schimbă acţionarii într-o tranzacţie de 1,4 mil. lei

­10% din Star Residence Invest, prima societate de tip...

Autor: Liviu Popescu

13.05.2021, 00:00 710

La ora 14:50 în şedinţa de tranzacţionare de miercuri, 12 mai 2021, a fost înregistrată în sistemul Bursei de la Bucureşti o tranzacţie cu 4,8 milioane de acţiuni ale Star Residence Invest, prima societate de tip Real Estate Investment Trust listată la Bucureşti, echivalentul a 10% din capitalul social.

Potrivit datelor publicate de BVB, tranzacţia a avut o valoare de 1,44 mil. lei, fiind încheiată la un preţ de 0,3 lei pe acţiune, minus 3,85% faţă de cel de tranzacţionare.

Până la închiderea ediţiei ZF nici cumpărătorul şi nici vânzătorul nu au fost publicaţi, urmând ca numele acestora să fie dezvăluite în perioada următoare în contextul în care tranzacţia depăşeşte pragul de 5% - necesar raportării în urma schimbării acţionariatului. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO