Buget 2021

Cine vine la videoconferinţa ZF BRD - Buget 2021- Cum pregătim viitorul? Evenimentul are loc marţi, de la ora 9. Ziarul Financiar împreună cu partenerul său BRD-SocGen propun un „turneu virtual“ de cinci videoconferinţe regionale la care vor fi aduşi la aceeaşi masă antreprenori, CEO, bancheri

08.02.2021, 00:05 Autor: Miruna Diaconu

Cea de-a patra videoconferinţă orga­ni­zată de Ziarul Financiar în parteneriat cu BRD Societe Generale – Buget 2021- Cum pregătim viitorul? Cum rezolvăm ecuaţia de bussiness a noului an? ajunge marţi, 9 februarie, începând cu ora 9:00, în regiunea de Vest a ţării.

Ziarul Financiar împreună cu parte­ne­rul său BRD-SocGen propun un „turneu virtual“ de cinci videocon­fe­rinţe regionale la care vor fi aduşi la ace­eaşi masă antreprenori, CEO, ban­cheri, macroeconomişti, experţi şi ana­lişti pentru a se sfătui împreună cum e mai bine să abordeze 2021.

Marius Stoica, directorul executiv de Pieţe Financiare al BRD, Tudorel Andrei, preşedinte Institutul Naţional de Statistică, Csaba Bálint, membru CA al BNR, Daniel Pană, director tax KPMG, Felix Daniliuc, director departament IMM BRD Groupe Société Générale, Adrian Bădescu, pro­prietar şi adminis­trator, Clinicile Medici’s, Juergen Schunn, proprietar, fon­dator şi preşe­dinte Grup Auto Schunn, sunt o parte dintre invitaţii care vor participa la videoconferinţa ZF BRD-Buget 2021- Cum pregătim viitorul?.

Cea de-a patra videoconferinţă regio­nală, din cele cinci, se va focusa pe zona de vest, ce va cuprinde: Timişoara, Arad, Caraş-Severin, Hunedoara. În cadrul patra videoconferinţe ZF BRD Buget 2021, vor fi discutate teme pre­cum previziunile de curs şi de do­bânzi pentru 2021, scenariile pentru evo­luţia macro­economică în 2021, solu­ţiile pentru firmele româneşti astfel încât să depindă cât mai puţin de piaţa lo­ca­lă, programele cu finanţare de la Uniu­nea Europeană, noile condiţii de pe piaţa muncii.

De asemenea, Călin Muscă, pro­prie­tar şi administrator, Grup Porkprod, Dan Pascu, director general, Retim Ecologic Service SRL (Grup RER), Erol Baeram, director general Cottontex SRL, Marius Ţucudean, asociat la Grup Cotta Interna­tional, Mircea Neiconi, adminis­trator Adaconi SRL,  Marius Bistrian, director fi­nan­ciar la Azur SA, vor lua parte la discuţie.

În primele trei videoconferinţe, au fost aduşi la un loc oameni de business, bancheri şi specialişti financiari care au reuşit să împărtăşească cu publicul solu­ţi­ile pe care ei le-au găsit pentru a trece cu bine peste criza generată de pan­demie, dar au şi primit sfaturi şi sugestii de cum ar trebui să îşi organizeze bu­ge­tul şi să îşi gestioneze cheltuielile. De asemenea, au fost aduse în discuţie şi previziunile pe care le au oamenii de business în ceea ce priveşte anul 2021.

De la aproape un an de la izbucnirea crizei, lumea a fost guvernată de incertitudine. Deşi la debutul crizei, oamenii se aşteptau ca lucrurile să revină la normal în câteva luni, evoluţia pandemiei a dus atât oamenii, cât şi businessurile printr-un roller coaster, fiind nevoiţi să se adapteze noilor condiţii.

 

Cum să bugetezi?

Experienţa din martie 2020 arată că orice business trebuie să aibă un plan de rezervă pentru eventuala întrerupere a activităţii. Pentru antreprenori şi businessul românesc, 2021 va fi un moment cheie. Cum să bugetezi, pe ce să te bazezi? Îşi va reveni consumul? Se va da drumul la investiţii?- acestea sunt doar câteva întrebări la care vor răspunde participanţii în cadrul videoconferinţei de marţi, 9 februarie.

ZF Buget 2021 este o serie de videoconferinţe realizate de Ziarul Financiar cu susţinerea Buget 2021