Bănci și Asigurări

ZF Live. Bogdan Preda, Consiliul Patronatelor Bancare: Atunci când vă gândiţi să luaţi un credit, fiţi atenţi la gradul de îndatorare

Bogdan Preda, Consiliul Patronatelor Bancare

Bogdan Preda, Consiliul Patronatelor Bancare

Autor: Simona Tatu

07.08.2017, 00:05 473

Persoanele care doresc să ia un credit bancar trebuie să fie atente în primul rând la gradul de îndatorare şi să nu se avânte să ia un credit prea mare doar pentru faptul că în prezent au un loc de muncă bine plătit, este de părere Bogdan Preda, secretarul general al Consiliului Patronatelor Bancare din România (CPBR).

„Dacă ar fi să dau sfaturi persoanelor care vor să ia un credit, aş spune să fie atenţi la gradul de îndatorare şi să nu se avânte să ia credite dacă au prins un loc de muncă mai bine plătit, pentru că acesta este posibil să nu rămână toată viaţa“, a spus Bogdan Preda în cadrul emisiunii ZF Live.

În ceea ce priveşte creditele pentru casă, există două categorii de persoane, unele care fac un credit pentru a-şi cumăpăra o casă în care să locuiască, alţii care se împrumută pentru a face o investiţie într-un imobil pe care să îl vândă mai târziu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO