Bănci și Asigurări

ZF Bankers Summit 2020. Bogdan Neacşu, CEO CEC Bank: Cererea de credite a scăzut mai mult decât în orice altă perioadă, dar există încă suficient business, pe agribusiness, pharma, infrastructură

ZF Bankers Summit 2020. Bogdan Neacşu, CEO CEC Bank:...

Autor: Roxana Rosu

14.07.2020, 12:00 182

Cererea de credite a scăzut mai mult decât în orice altă perioadă, dar există încă suficient business, pe agribusiness, pharma, infrastructură, există proiecte care pot fi finanţate, a declarat Bogdan Neacşu, CEO, CEC Bank la conferinţa ZF Bankers Summit  2020.

”Planul nostru este să continuăm finanţarea, asta fiind rolul unei bănci. Avem trei luni de când a început criza şi am finanţat 250 milioane euro în ultimele trei luni. Este un volum important şi arată încrederea clienţilor. Vrem să menţinem aceste ritm şi în viitor, să ne implicăm în economia reală”.

Ce a declarat Bogdan Neacşu:

Suntem pe o strategie de creştere a cotei de piaţă spre locul 5, în câţiva ani. Înseamnă să ne adaptăm la situaţiile care vor veni.

Ne aşteptăm la noi măsuri în perioada următoare.

Vedem o mobilizare din partea clienţilor de a reveni la activităţile pe care le desfăşoară. Incearcă să intuiască unde se va duce economia, cum vor ajuta măsurile guvernului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO