Bănci și Asigurări

ZF Bankers 2021. Marius Dorner, Director, Global Subsidiaries Group Head, Citibank South Africa: Nu am un obiectiv de a mă întoarce în România. CitiBank este o organizaţie globală foarte mare, iar oportunităţile sunt multe

ZF Bankers 2021

ZF Bankers 2021. Marius Dorner, Director, Global...

Autor: Ramona Cornea

06.07.2021, 15:03 215

Marius Dorner, Director, Global Subsidiaries Group Head în cadrul Citibank South Africa afirmă că nu are un obiectiv clar de a se întoarce în România, având în vedere că grupul bancar în care lucrează este unul cu o prezenţă în aproape 100 de ţări şi, astfel, are multe oportunităţi de avansare.

”Nu am un obiectiv de a mă întoarce în România. CitiBank este o organizaţie globală foarte mare, prezentă în aproape 100 de ţări, iar oportunităţile sunt multe. Polonia este una dintre aceste ţări. Nu ştiu ce urmează, rămâne de văzut, dar aştept experienţe noi când vor veni, la momentul potrivit”, a declarat Marius Dorner în cadrul videoconferinţei ZF Bankers Summit 2021.

Ce a mai declarat Marius Dorner în cadrul videoconferinţei:

·        Din punctul meu de vedere, cariera este în mâinile noastre, nu este nimeni care ne ia şi ne pune în o parte sau în alta. Nu cred că trebuie să aşteptăm ca cineva să ne deschidă uşi.

·        Plecarea din România a fost o alegere pe care am făcut-o pentru a câştiga experienţe noi, cred că este o oportunitate unică pe care am avut-o. Nu mă uit în urmă ce alte potenţiale drumuri aş fi putut să aleg.


 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO