Bănci și Asigurări

ZF Bankers ’19. Eleni Skoura, director executiv retail la BCR: Pe partea de credite comerciale, am oferit mai mult dobânzi fixe

Eleni Skoura, BCR:

Pregătim mult mai multe pe partea digi­ta­lă. Pentru noi, creditele comerciale, cât şi credi­tele ipotecare au mers foarte bine. Acum câte­va luni, am folosit ceva unic în piaţă.

Eleni Skoura, BCR: Pregătim mult mai multe pe partea digi­ta­lă. Pentru noi, creditele comerciale, cât şi credi­tele ipotecare au mers foarte bine. Acum câte­va luni, am folosit ceva unic în piaţă.

Autor: Răzvan Botea

29.08.2019, 17:25 247

Strategia BCR de creditare cu mai multe împrumuturi comerciale cu dobânzi fixe este una care a dat roade şi pe care banca o va practica în continuare, a declarat Eleni Skoura, director executiv retail în cadrul BCR, la ZF Bankers Summit ’19. De asemenea, ea a mai spus că există spaţiu de creştere în continuare.

„Pe partea de creditare responsabilă, am con­tinuat să oferim în cea mai mare parte rate fixe. Noi credem în stabilitate. Oferim, de ase­menea şi dobânzi variabile, dar recompen­săm comportamentul responsabil. Credem că există în continare spaţiu de creştere. Aş spune creştere prudentă, luând în considerare proporţia de împrumuturi fixe din piaţă. Suntem optimişti la BCR“, a spus ea la ediţia de anul acesta a ZF Bankers.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO