Bănci și Asigurări

ZF la 20 de ani. Exerciţiu de imaginaţie pentru cei care conduc marile businessuri: România peste 20 de ani. Sergiu Oprescu, preşedintele Consiliului Director al Asociaţiei Române a Băncilor şi CEO al Alpha Bank

Aşa cum unei companii îi defineşti printr-un exerciţiu de viziune-misiune obiectivele, strategiile şi tacticile necesare pentru a-şi atinge acele obiective, de aceeaşi manieră România are nevoie de o viziune globală asumată de întreaga clasă politică şi de societatea civilă.

Această viziune se va sprijini pe o strategie de dezvoltare economică cu iniţiative care să fie implementate în concordanţă cu tendinţele europene şi internaţionale şi va ţine cont de avantajul de convergenţă generat de oportunităţile pe care le avem în materie de atragere a fondurilor europene şi de creştere a creditării.

Toate acestea trebuie implementate cu grafice de implementare, cu responsabili de proiect şi trecute la capitolul realizări doar după ce primesc acceptul „utilizatorilor“, adică al nostru, al tuturor, în calitate de cetăţeni.

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.