Bănci și Asigurări

Vladimir Kalinov, vicepreşedinte retail, Raiffeisen: Firmele care aplică pentru facilităţi în criza coronavirus să o facă responsabil, pe baza unor dificultăţi reale

Vladimir Kalinov, vicepreşedinte retail, Raiffeisen:...

Autor: Claudia Medrega

24.03.2020, 11:20 155

♦ Raiffeisen Bank vrea să amâne cu 3 luni ratele de capital pentru firme sau să prelungească cu 3-12 luni liniile de credit scadente în perioada următoare.

Raiffeisen Bank, aflată în top 5 al celor mai mari bănci locale,  a decis să ofere asistenţă personalizată, în timp real, afacerilor care întâmpină greutăţi semnificative în contextul pandemiei de coronavirus (COVID 19) şi a început să aplice astfel de măsuri urmărind să amâne cu 3 luni ratele de capital sau să prelungească cu 3-12 luni liniile de credit scadente în perioada imediat următoare.

Banca a simplificat în regim de urgenţă, fluxurile interne şi documentaţia necesară, astfel încât aceste modificări să poată fi implementate cu un minim de efort din partea clientului, iar o parte dintre clienţi să beneficieze de prelungiri ale perioadei, fără să fie necesar să se deplaseze la bancă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO