Bănci și Asigurări

Vladimir Kalinov, vicepreşedinte Raiffeisen: Vrem să avem în portofoliul de clienţi IMM afaceri profitabile, responsabile, prin crearea de locuri de muncă

Vladimir Kalinov, vicepreşedinte Raiffeisen: Vrem să...

Autor: Claudia Medrega

19.10.2021, 00:02 296

Raiffeisen Bank a lansat noi pachete de cont curent pentru clienţii IMM, iar principalele caracteristici ale noilor pachete sunt flexibilitatea şi modularitatea, care le fac adaptabile oricărui profil de client, indiferent de stadiul de dezvoltare sau industria din care face parte, potrivit informaţiilor transmise de bancă.

„Banca noastră continuă să-şi adapteze modelul de afaceri la nevoile specifice şi dinamice ale segmentului IMM. Am creat aceste pachete operaţionale respectând cerinţele specifice diverselor categorii de antreprenori pentru că vrem să-i susţinem în dezvoltarea lor. Ne dorim să avem în portofoliul nostru de clienţi IMM afaceri profitabile, responsabile faţă de mediu, dar şi faţă de societate, prin crearea de locuri de muncă“, a spus Vladimir Kalinov, vicepreşedinte retail la Raiffeisen Bank.

Conform segmentării clientelei băncii IMM sunt companii cu cifra de afaceri de până la 5 mil. euro. Noile pachete de cont curent pentru IMM-uri pot fi accesate direct din site-ul băncii, în agenţii sau prin consilier bancar dedicat. Aceste pachete pun în valoare servicii ca RaiConnect, aplicaţia prin care clienţii pot beneficia de un consilier bancar dedicat la distanţă sau noile aplicaţii de internet banking, Raiffeisen Online IMM şi de mobile banking, Raiffeisen Smart Business, care îmbunătăţesc experienţa de utilizare a serviciilor bancare, susţine banca. Raiffeisen Bank este una dintre băncile universale aflate în top 5 în România şi deserveşte 2,2 milioane de clienţi, persoane fizice şi juridice.


 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO