Bănci și Asigurări

Viorel Vasile, CEO, Safety Broker: Primele trei luni din 2021 au adus o creştere a primelor intermediate de 20%, până la 163 mil. lei. Estimăm o creştere cu peste 10% pentru semestrul I

Viorel Vasile, CEO al Safety Broker

Viorel Vasile, CEO al Safety Broker

Autor: Mircea Nica

27.05.2021, 17:00 357

♦ Mihnea Tobescu, care a fost CEO al Euroins România timp de 8 ani intră în echipa de conducere a Safety Broker, urmând să conducă Divizia de Dezvoltare Internaţională ♦ El a fost înlocuit în luna martie 2021 de la conducerea Euroins de către Tanja Blatnik, care are o experienţă de peste 20 de ani în industria asigurărilor.

Primele trei luni din 2021 au adus pentru Safety Broker, lider al pieţei de brokeraj în asigurări, un volum al primelor brute intermediate de 163 mil. lei, în creştere cu 20%, faţă de perioada similară a anului trecut, a spus Viorel Vasile, CEO al Safety Broker, pentru ZF.

„În primele trei luni ale anului 2021 am înregistrat o creştere de peste 20% a primelor brute intermediate, faţă de aceeaşi perioadă a anu­lui 2020, ajungând pâ­nă la nivelul de 163 mil. lei. Piaţa asigurărilor din Ro­mânia începe să se ma­tu­rizeze şi să se con­soli­deze. Jucătorii mici ies din piaţă, fiind preluaţi de cei care au o viziune şi o strategie pentru piaţa româ­nească de asigurări“, susţine Viorel Vasile.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO