Bănci și Asigurări

Viorel Vasile, CEO al Safety Broker: Analizăm ca din anul 2022 să intrăm pe pieţele din Bulgaria şi Ungaria

Viorel Vasile, CEO al Safety Broker

Viorel Vasile, CEO al Safety Broker

Autor: Claudia Medrega

13.05.2021, 20:30 348

♦ Din iunie 2021, alături de poliţele RCA şi Travel, clienţii şi partenerii Safety Broker vor putea emite şi asigurări de locuinţe, după cum spune Viorel Vasile, şeful companiei de brokeraj în asigurări.

Safety Broker, unul dintre cei mai mari brokeri de asigurări de pe piaţa românească, se transformă din societate cu răspundere limitată (SRL) în societate pe acţiuni (SA) şi intenţionează să intre pe pieţele din Bulgaria şi Ungaria începând cu anul 2022.

„Analizăm ca începând cu anul 2022, o dată cu încheierea pandemiei de COVID-19, să intrăm pe pieţele din Bulgaria şi Ungaria, ţări unde avem deja obţinut de la Autoritatea de Suprave­ghe­re Financiară aprobarea de a opera în regim FOS (Freedom of Services). Noi ope­răm încă din anul 2013 şi pe piaţa din Republica Moldova, printr-o compa­nie distinctă - Safety Broker Moldova“, susţine Viorel Vasile, CEO al Safety Broker.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO