Bănci și Asigurări

Vânzările de poliţe ale BRD Asigurări de Viaţă au fost afectate încă de la începutul pandemiei

Arnaud de la Hosseraye, director general, BRD Asigurări de Viaţă

Arnaud de la Hosseraye, director general, BRD Asigurări de Viaţă

Autor: Mircea Nica

08.06.2020, 00:00 140

BRD Asigurări de Viaţă a înregistrat efecte negative ale crizei generate de pandemia de COVID-19 încă de la declanşarea acesteia, arată informaţiile furnizate de companie pentru catalogul Cei mai mari jucători din economie, ediţia 2020, pe care Ziarul Financiar îl va lansa în perioada următoare.

„Economia globală şi toate pieţele financiare internaţionale au fost afectate în ultimele săptămâni de efectele pandemiei COVID-19. Companiile de asigurări sunt, de asemenea, adevărate oglinzi ale economiei, iar acest lucru este valabil şi pentru BRD Asigurări de Viaţă. Vânzările au fost afectate încă de la începutul pandemiei, dar efectele acesteia s-au materializat doar săptămâna trecută şi în principal în aria de asigurări ataşate creditelor“, a spus Arnaud de la Hosseraye, director general BRD Asigurări de Viaţă, pentru ZF.

Pe de altă parte, în ultimele săptămâni, asigurătorul a înregistrat o revigorare a vânzărilor de asigurări ataşate creditelor, chiar dacă nu a fost ritmul iniţial de dinaintea pandemiei. „În ultimele săptămâni am observat că vânzările de asigurări ataşate creditelor se revigorează nu în ritmul iniţial înainte de pandemie, dar într-un ritm susţinut de creştere, care ne face optimişti în viitor. Această recuperare solidă este susţinută de partenerul nostru principal, BRD“, a mai spus Arnaud de la Hosseraye.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO