Bănci și Asigurări

UNSAR reacţionează după disputa privind capacitatea City Insurance de a-şi achita datoriile către service-urile auto. Ce spun service-urile auto?

UNSAR reacţionează după disputa privind capacitatea...

Autor: Mircea Nica

02.09.2019, 07:45 2442

Service-urile auto au mesaje con­tra­dictorii legate de comportamentul asi­gurătorilor: în timp ce unele susţin că nu există probleme şi discrepanţe ma­jo­re, altele susţin că situaţia este foarte difi­cilă pentru că asigurătorii plă­tesc foarte greu.

Declaraţiile vin în contextul celui mai fier­binte subiect al pieţei asigu­rărilor din anul acesta: disputa privind capacitatea City Insurance de a-şi achita datoriile către service-urile auto.

„Nu avem astfel de probleme. Din punctul nostru de vedere există anumite dis­crepanţe ale plăţilor, dar sunt con­tro­late. Nu sunt derapaje majore care să ne îm­piedice în vreun fel“, a declarat pentru ZF Dan Grigore, director auto la Auto Cobalcescu.

Pe de altă parte Eugen Lungu, direc­tor auto la Auto K9, susţine că „este o si­tuaţie foarte dificilă pentru că plătesc foar­te greu asigurătorii“.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO