Bănci și Asigurări

UNSAR: Cea mai mare despăgubire plătită pe o poliţă de asigurare de viaţă în 2020 a fost de peste 1,18 mil. lei

Adrian Marin, preşedintele UNSAR

Adrian Marin, preşedintele UNSAR

23.11.2021, 00:00 90

Cea mai mare despăgubire plătită de asigurători în baza unei poliţe de asigurare de viaţă anul trecut a depăşit 1,18 mil. lei, aceasta fiind acordată în cazul unui deces, urmat de o despăgubire în valoare de 839.000 lei pentru o îmbolnăvire gravă şi 150.000 lei pentru o invaliditate permanentă, potrivit informaţiilor transmise de reprezentanţii Uniunii Naţionale a Societăţilor de Asigurare-Reasgiurare din România (UNSAR).

„Asigurările sunt o plasă de siguranţă în faţa riscurilor zilnice. Având în vedere rolul lor esenţial, ne bazăm pe sprijinul partenerilor instituţionali pentru ca acest sector să continue să se dezvolte în beneficiul populaţiei. Astfel, acordarea de deductibilităţi fiscale pentru produsele de asigurări de viaţă cu componentă exclusivă de protecţie are ca efect direct reducerea deficitului de protecţie a populaţiei“, a declarat Adrian Marin, preşedintele UNSAR.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO