Caută doar în titlu
Bănci și Asigurări

Uniqa a înregistrat o scădere de 1,6% a subscrierilor pe segmentul asigurărilor generale şi de 10% la asigurările de viaţă în primele 8 luni din 2020. Paul Cazacu, CFO: Pentru anul viitor, creşterea estimată este de 7-8%

♦ „Apreciem că operaţiunile Uniqa în România, însumând atât activitatea de asigurări generale, cât şi de viaţă, vor creşte anul viitor cu 7-8%“, sunt de părere Paul Cazacu, CFO al Uniqa Asigurări, şi Valentin Coroiu, CEO al Uniqa Asigurări de Viaţă.

Uniqa Asigurări, companie de asigu­rări generale de pe piaţa românească, parte a gru­pului austriac cu acelaşi nume, a înre­gistrat în primele opt luni din 2020 o scădere cu 1,7% a vânzărilor comparativ cu aceeaşi pe­rioadă a anu­lui trecut, în timp ce Uniqa Asi­gurări de Viaţă, companie parte a ace­luiaşi grup, a înche­iat primele opt luni cu o scă­dere a sub­scri­erilor de 10%, după cum au de­clarat Paul Cazacu, CFO al Uniqa Asigu­rări şi Valentin Coroiu, CEO al Uniqa Asigurări de Viaţă, pentru ZF.

„În timp ce portofoliul de asigurări auto s-a restrâns cu 12,3%, respectiv 3 mil. euro, asi­gurările nonauto au crescut cu 15%, înre­gis­trând un volum al primelor brute subscrise situat la nivelul de 24 mil. euro, semnificativ peste planul asumat pentru acest an. Evoluţia vânzărilor de asigurări generale este în linie cu strategia asumată, definită de creş­terea pe segmentele profitabile şi îmbu­nătăţirea rezultatelor în zona asigurărilor auto“, a spus Paul Cazacu, CFO al Uniqa Asigurări.

Citește continuarea pe zfcorporate.ro

Monitorul Partidelor Replica lui Cîţu pentru Orban
AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.