Bănci și Asigurări

Uniqa Asigurări şi Uniqa Asigurări de Viaţă au ajuns la subscrieri cumulate de 78,2 mil. euro în 9 luni/2021: plus 11,3%. Profitul net cumulat urcă la 3,8 mil. euro. Paul Cazacu, CEO al Uniqua: Avem o direcţie strategică constantă, concentrându-ne pe dezvoltarea segmentelor de asigurări nonauto

Uniqa Asigurări şi Uniqa Asigurări de Viaţă au ajuns...

Autor: Mircea Nica

24.11.2021, 08:30 156

Paul Cazacu, CEO al Uniqa: Segmentele de asigurări nonauto câştigă tot mai mult teren, ajungând la o pondere de circa 50%.

Uniqa Asigurări şi Uniqa Asi­gu­rări de Viaţă, companiile de pe pia­ţa locală care aparţin grupului aus­triac Uniqa, au încheiat primele no­uă luni din 2021 cu un volum al pri­me­lor brute subscrise de 78,2 mi­lioane de euro, consemnând o creş­tere de peste 11% faţă de pe­rioada similară a anu­lui trecut, po­tri­vit informaţiilor trans­mise de repre­zentanţii asigurătorului.

Profitul net total al celor două companii Uniqa de pe piaţa româ­neas­că a ajuns la finalul primelor nouă luni din 2021 la 3,8 mil. euro, cu 18,8% mai mult faţă de primele nouă luni ale anului trecut.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO