Bănci și Asigurări

Uniqa Asigurări şi Uniqa Asigurări de Viaţă îşi vor desfăşura activitatea în regim de muncă de acasă

Uniqa Asigurări şi Uniqa Asigurări de Viaţă îşi...

Autor: Mircea Nica

17.03.2020, 00:03 128

Uniqa Asigurări şi Uniqa Asigurări de Viaţă, societăţi care activează pe piaţa locală de asigurări din România, parte a grupului Uniqa, s-au aliniat măsurilor impuse de autorităţi, astfel că începând cu data de 16 martie 2020 companiile îşi vor desfăşura activitatea în regim de muncă de acasă, potrivit informaţiilor transmise de asigurători.

„În momentele dificile cu care ne confruntăm acum, prioritatea noastră principală este aceea de a acţiona cu toată responsabilitatea faţă de angajaţii, clienţii şi partenerii noştri pentru a nu pune în pericol în niciun moment starea lor de sănătate. Totodată, am luat măsuri pentru adaptarea proceselor interne ale companiei, astfel încât să rămânem conectaţi la solicitările adresate de către clienţii noştri, menţinând o relaţie optimă cu aceştia pe toată perioada în care ne vom desfăşura activitatea în regim de lucru de acasă. Ştim că noile condiţii pot genera situaţii în care nu vom putea reacţiona la fel de rapid ca până acum, însă facem toate eforturile pentru a nu afecta calitatea experienţei pe care o oferim clienţilor şi ne bazăm pe toată înţelegerea lor“, a transmis Paul Cazacu, vicepreşedinte, director general adjunct şi CFO la Uniqa Asigurări, coordonatorul echipei de management de criză din cadrul Uniqa.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO