Bănci și Asigurări

UniCredit reduce termenul de plată a facturilor către furnizor de la 30-60 de zile, la doar câteva zile. Răsvan Radu, CEO: Urgentând plăţile, asigurăm lichiditate în economia reală

UniCredit reduce termenul de plată a facturilor către...

Autor: Cristina Bellu

23.04.2020, 12:40 156

UniCredit, una dintre cele mai mari cinci bănci de pe piaţa locală, anunţă că accelerează procesul de plată a facturilor emise de furnizorii cu care lucrează, pentru a  permite instituţiilor beneficiare să aibă acces la un management mai eficient al capitalului de lucru.

“Urgentând plăţile, contribuim la a asigura lichiditate în economia reală într-un moment în care acest lucru este cu adevărat necesar. De altfel, este o conduită pe care UniCredit a adoptat-o şi la nivel de Grup, în Italia dar şi în alte ţări în care îşi desfăşoară activitatea”, explică Răsvan Radu, CEO UniCredit Bank.  

Practic, indiferent de termenul contractual standard de plată, cu o medie de 30-60 de zile, plata facturilor va fi realizată de către UniCredit Bank, UniCredit Leasing şi UniCredit Consumer Financing într-un termen de câteva zile de la momentul la care au fost validate intern ca fiind conforme tuturor reglementărilor necesare.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO