Bănci și Asigurări

Unicredit lansează o ofertă românilor care vor să economisească la bancă, propunându-le o dobândă de 3,5% pe an

Unicredit lansează o ofertă românilor care vor să...

Autor: Cristina Bellu

04.06.2020, 11:48 1720

UniCredit Bank, a patra cea mai mare bancă de pe piaţa românească după active, lansează o ofertă de economisire pentru clienţii persoane fizice propunându-le o dobândă de 3,5% pe an pentru depozitele în lei cu prelungire automată la scadenţă, constituite prin canale digitale pe o perioadă de şase luni.

Concret, clienţii persoane fizice pot beneficia de o dobândă de 3,5% pe an pentru orice depozit nou de minimum 10.000 lei constituit la UniCredit Bank în perioada 2 iunie- 2 septembrie 2020, prin intermediul aplicaţiilor Online Banking sau Mobile Banking, transmit oficialii băncii.

“Prin această nouă campanie vrem să le oferim clienţilor noştri persoane fizice posibilitatea de a economisi beneficiind de o dobândă foarte competitivă în piaţă pentru produsele din această categorie şi să îi încurajăm, totodată, să folosească instrumentele digitale oferite de UniCredit – aplicaţiile Online şi Mobile Banking”, explică Antoaneta Curteanu, Vicepreşedinte Executiv Divizia Retail în cadrul UniCredit Bank.

Dobânda de 3,5% pe an se acordă pentru depozitele la termen în lei, constituite prima dată în perioada campaniei, în valoare de minimum 10.000 lei şi în limita unei valori cumulate de maximum 1.000.000 lei per client, urmând ca la scadenţă acestea să se prelungească automat cu dobânda în vigoare la momentul respectiv.

Dobânda propusă de UniCredit Bank este peste nivelul pieţei, în contextul în care majoritatea băncilor oferă dobânzi la depozitele în lei sub 2% pentru clienţii persoane fizice, dacă acestea sunt constituite la ghişeu, şi  unele bonificaţii dacă sunt constituite online.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO