Bănci și Asigurări

UniCredit Consumer Financing majorează suma maximă pentru creditele de nevoi personale fără ipotecă la 150.000 de lei. Dobânda anuală fixă începe de la 6,99%

UniCredit Consumer Financing majorează suma maximă...

Autor: Cristina Bellu

21.01.2022, 14:18 227

UniCredit Consumer Financing România, divizia financiară non-bancară a grupului italian UniCredit, anunţă că a majorat suma maximă pentru creditele de nevoi personale fără ipotecă la 150.000 de lei.

“Începând cu 17 ianuarie 2022, clienţii pot accesa produsele Credit de Realizări Personale, Credit de Refinanţare cu durata de până la 5 ani şi Credit Verde fără Ipotecă cu valori până la un maxim de 150.000 de lei”, au transmis vineri reprezentanţii băncii.

Potrivit acestora, dobânda anuală fixă pentru un Credit de Realizări Personale începe de la 6,99% pe an în condiţiile încasării pe toata durata creditului a veniturilor înntr-un cont deschis la UniCredit Bank, ataşării  unei asigurări de viaţă şi refinanţării unui credit acordat de o altă instituţie de credit/instituţie financiară nebancară din România sau sucursale ale lor din România sau achiziţionării unui Card de Credit UniCreditCard Principal sau Premium.

Clienţii băncii pot alege să semneze documentaţia de credit şi electronic, folosind o semnătură electronică calificată, atât pe tabletă, în sucursalele UniCredit Bank, cât şi prin aplicaţia Mobile Banking de la UniCredit Bank.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO